Machinefabriek J.H. Buitendijk Netherlands

            Buitendijk maakt het voor U!!

 

 

 

 

 

 

Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

J.H Buitendijk is in staat om producten tot op de kleinste toleranties te CNC draaien en frezen. We hebben de expertise en ervaring om grote series, kleine series en enkelstuks te leveren en ondersteunen je in het productieproces door mee te denken over de juiste productietechnieken.

CAD/CAM 

Voor verschillende verspanende bewerkingen maken we gebruik van een complete CAD/CAM oplossing. Door extern te programmeren behoren zogenaamde ‘dry runs’ tot het verleden en is de stil standtijd van machines tot een minimum beperkt. Dit stelt ons in staat om sneller te produceren. Met als resultaat dat we een scherpe kostprijs kunnen berekenen en snel kunnen leveren zonder dat we inboeten op kwaliteit.

.

Grootste uitdaging  voor jouw product is vaak het ontwerp en de ontwikkeling van precisieonderdelen.

En met die uitdaging helpen wij je graag. Zodat jij verzekerd bent van een ultiem eindproduct dat voldoet aan de kwaliteitseisen.

Wij kunnen een deel van jouw productieproces uit handen nemen met het vervaardigen van kleine en grote precisieonderdelen, of ze nu eenvoudig zijn of zeer complex. Maar we zijn veel meer dan een leverancier. Wij denken tot in detail mee over het ontwerp en de maakbaarheid van je producten. Van engineering tot voorraadbeheer en logistiek: wij ondersteunen je in het gehele maakproces. 

  • produceren van uw onderdeel volgens uw tekening of model
  • korte levertijden
  • meedenken met de ontwikkeling

Buitendijk  levert aan een groot aantal klanten in diverse industrieën; food en non-food,scheepsbouw, machinebouw, defensie, offshore, onderzoeksinstituten, bouw, weg- en waterbouw.
Vaak betreft het series van 5 tot 1000.

Diensten

Food Industry

Machining

Assembly